Kontakt

Cechová reštaurácia
Námestie SNP 6  48°44´ 5 ´´ N, 19° 8´ 38´´ E

97401 Banská Bystrica

 

Tel.:  objednávky PREVÁDZKA

mobil:+421905 566 666

 

E-mail: cechovabb@mail.t-com.sk
 

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

je v spoločnosti V&Č, s.r.o. (ďalej len „V&Č,“ alebo „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“). 
 

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

Viac informácií o právach dotknutých osôb
Akým spôsobom môže dotknutá osobu uplatniť svoje právo a aký je postup V&Č pri napĺňaní práv dotknutej osoby
Oznámenie porušenia ochrany osobných údajov dotknutej osobe

Plnenie informačnej povinnosti voči dotknutým osobám

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.
Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby spoločnosť V&Č dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom o ochrane osobných údajov. 

OTVÁRACIE HODINY

Bistro 6

denne 9,00 – 24,00 hod.

 

Kontakt

Cechová reštaurácia Námestie SNP 6/6
Banská Bystrica
97401

tel.+421 905 566 666
PREVÁDZKA
sem prosím adresujte otázky ohľadom rezervácií stolov, ponuky jedál, dostupnosti obedového menu, možnosti rozvozu jedál
cechovabb@mail.t-com.sk